Neymar esitti kyyneleet silmissä suurimman syntymäpäivätoiveensa: ”Jokainen urheilija tietää, miten vaikeaa se on”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Firminon maalilla jopa 218 euroa!

Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar kertoi kyyneleet silmissä läheisilleen, että hän toivoi itselleen ”uutta jalkapöydänluuta”.

Tiistaina 27 vuotta täyttänyt Neymar juhlisti syntymäpäiviään maanantaina Pariisissa.

Hän loukkasi tammikuussa oikean jalkansa Ranskan cupin ottelussa Strasbourgia vastaan. PSG vahvisti pelin jälkeen, että brassitähti joutuu olemaan sivussa toisitoimista noin kymmenen viikkoa, joten häneltä jää väliin ainakin Mestarien liigan neljännesvälierien ottelut Manchester Unitedia vastaan.

Vastaava vamma vaivasi Neymaria myös viime kaudella. Hän mursi saman jalkapöydän helmikuun loppupuolella, ja hänen kautensa PSG:ssä oli siinä. Neymar kuntoutui kuitenkin juuri ja juuri ajallaan Venäjän MM-kisoihin.

Maanantaina hän kertoi tunteikkaana syntymäpäiväpuheessaan, että haluaisi vain keskittyä tärkeimpään eli jalkapalloon.

– Eniten halusin syntymäpäivälahjaksi uuden jalkapöytäluun, jotta voisin taistella kentällä ja tehdä sitä, mitä rakastan eniten eli pelata jalkapalloa, sanoi Neymar ESPN:n mukaan.

Brassihyökkääjä sanoi myös harkinneensa syntymäpäiväjuhliensa perumista loukkaantumisensa takia, mutta hän päätti toisin keskusteltuaan ystäviensä kanssa.

– Kainalosauvoilla liikkuminen on ollut hyvin vaikeaa. Jokainen urheilija tietää, miten vaikeaa se on.

Aluksi pelättiin jopa, että Neymarin kausi olisi päättynyt tälläkin kertaa ennenaikasesti, mutta PSG:n lääkintähenkilökunta arvioi, että hän voi palata pelikentille huhtikuun puolivälissä.

Artikkelia muokattu 6.2.2019 klo 16.18: Neymar juhli syntymäpäiviään maanantaina, ei sunnuntaina.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Firminon maalilla jopa 218 euroa!