Nuori suomalaishyökkääjä palasi kentille FA Cupissa – Brentford teki komeaa seurahistoriaa

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

19-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss pääsi ensimmäistä kertaa sitten elokuun lopun irti Brentfordin edustusjoukkueessa, kun hän tuli kentälle 72. minuutilla ottelussa Barnetia vastaan. Selkävamma päätti Forssin syyskauden jo varhain, mutta nyt hän palasi parrasvaloihin haettuaan sitä ennen jo pelituntumaa Brentfordin reservijoukkueesta.

Forssin paluuottelu oli FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelu, ja se päättyi Brentfordin 3-1 -voittoon. Forssin tullessa kentälle tilanne oli jo 3-0. Neljännesvälierissä Brentford kohtaa vieraskentällä Swansean.

Brentfordin valmentaja Thomas Frankia Forssin palaaminen sairastuvalta tositoimiin luonnollisesti ilahdutti.

– Oli hienoa nähdä Marcuksen taas pelaavan. Hän on ollut loukkaantuneensa. Hän pelasi cupissa ja teki maalin Southendia vastaan vieraissa. Nyt hän on ollut sivussa kolme tai neljä kuukautta, joten on hienoa, että hän sai minuutteja ja voi taas auttaa joukkuetta, Frank totesi pelin jälkeen Football London -sivuston mukaan.

Brentford teki samalla myös seurahistoriaa, sillä ensimmäistä kertaa seurahistorian aikana se on tehnyt vähintään kolme maalia viidessä perättäisessä ottelussa.

– Yllättävää kyllä, oma viestintätiimini kertoi siitä minulle kaksi minuutta sitten. Sitä ennen en tiennyt asiasta. Se on äärimmäisen miellyttävää. Etenkin siksi, koska haluamme pelata luovaa ja viihdyttävää jalkapalloa. Jos haluaa tehdä niin, niin tietysti sitä toivoo tekevänsä myös maaleja silloin tällöin, Frank myhäili.

– Olemme näyttäneet säteileviltä, ja aina kun hyökkäämme, tuntuu siltä, että luomme maalipaikkoja ja teemme maaleja. Se synnyttää vain lisää ja lisää itseluottamusta. Toivottavasti sama menoo jatkuu.

Seuraavan kierroksen haastetta Swanseaa Frank odottaa innolla.

– Se on pelin päässä puolivälieristä. En tiedä tarkkoja vuosia, mutta luulen, että siitä on 30 vuotta, kun olemme olleet viimeksi FA Cupin puolivälierissä. Haluamme taas edetä sinne.

Brentford on hävinnyt viimeksi 15. joulukuuta. Kaikissa kilpailuissa se on saavuttanut sen jälkeen kuusi voittoa ja neljä tasapeliä.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliLehti: Eden Hazard aikoo kertoa Chelsealle haluavansa pois – jättisiirron tiellä enää yksi suurempi este
Seuraava artikkeliLK: 17-vuotias suomalaispelaaja antaa näyttöjä Ranskassa – haki pelipaikkaa myös KuPS:sta