Paris Saint-Germainin seurapresidentin Nasser Al-Khelaifin mukaan Real Madridin on turha tehdä ensi kesänä tarjousta Neymarista.

Neymar, 27, siirtyi PSG:hen kesällä 2017 Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla, mutta häntä on huhuttu takaisin Espanjaan tasaisin väliajoin.

Brasilialaishyökkääjä on tehnyt hurjaa jälkeä Pariisissa. Hän on iskenyt 53 ottelussa yhteensä 48 osumaa ja antanut 27 maalisyöttöä.

– Real Madridin tai minkään muunkaan seuran ei tarvitse soittaa meille Neymarista tai yhdestäkään muusta pelaajasta, kommentoi Al-Khelaifi Marcalle.

– Real Madrid tietää täysin hyvin, että Neymar ei ole kaupan ja että pelaaja ei ole lähdössä PSG:stä ensi kesänä. Meillä on fantastinen suhde Neymariin ja hänen isäänsä, ja se on rakennettu kestämään pitkään.

Neymar on ollut tammikuun loppupuolelta asti sivussa jalkapöytävamman takia, ja hänen odotetaan palaavan tositoimiin vasta huhtikuun tienoilla. Al-Khelaifilta kysyttiin, miten brassitähden kuntoutus on sujunut.

– Todella hyvin. Hän on poikkeuksellinen pelaaja ja ihminen. Hän on osoittanut mahtavaa luonnetta ja valmiutta uhrauksiin päästäkseen yli tästä loukkaantumisesta.

– Hän on kuntouttanut (jalkaansa) Pariisissa, Barcelonassa ja tällä hetkellä Brasiliassa. Seuran lääkärit odottivat tätä alunperinkin.