PSG:n keskikenttäpelaaja Marco Verratti oli isossa roolissa tiistain Manchester Unitedin kaadossa. Loukkaantumisesta toipuneen Italian maajoukkuemies pimensi kokonaisvaltaisella esitykseellä valioliigajätin tähtipelaajat.

Vaikka Verratti on huipputason ammattilainen, taiturin elintavat eivät ole urheilijalle tavanomaisia.

Toimittaja Julien Laurens kertoo juhlimisen ja polttelun maistuvan Verrattille liiankin paljon. Ilman epäterveellisiä elämäntapoja saavutukset voisivat olla Laurensin mielestä jopa Cristiano Ronaldon tasolla.

– Verratti oli minulle kentän paras pelaaja, koska hän ei ollut 100-prosenttisessa kunnossa. Hän oli pelannut viime kuussa vain yhden ottelun, Laurens kommentoi BBC:lle.

– Hän juhli viime viikolla aamukuuteen Neymarin syntymäpäiviä. Hän polttaa, hän juo. Hän käy ulkona melkein viikon jokaisena päivänä.

– Jos hänellä olisi Cristiano Ronaldon elämäntavat, esimerkiksi se työmoraali, kuinka korkealla hän voisikaan olla jalkapallon huippujen joukossa.

– Mutta se kyky yhdistää hänen elämäntapansa tuollaisiin esityksiin on uskomatonta.

PSG voitti Unitedin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa vieraskentällä 2-0. Toinen osaottelu pelataan kolmen viikon kuluttua Pariisissa.