Bayern Münchenin monipuolinen luottopelaaja Joshua Kimmich täytti perjantaina 24 vuotta. Sopivasti juhlan kunniaksi Kimmich sai lauantaina täyteen pyöreät 100 bundesliigaottelua, kun Bayern isännöi voitokkaasti (3-1) Schalkea.

Ottelun jälkeen laitapuolustaja Kimmich meni heittämään pelipaitaansa nuorelle Bayern-kannattajalle. Pikkupojan kannattelemassa kyltissä luki: ”Joshua Kimmich, haluamme onnitella sinua syntymäpäivänäsi. Ole kiltti ja tule tänne”.

Kun laitapuolustaja heitti pelipaitansa pojalle, tuli takaa yllättäen röyhkeä aikuinen, joka nappasi nutun pojan nenän edestä, ja oli luikkimassa kiireen vilkkaa pakoon. Valveutuneet kanssaihmiset panivat kuitenkin miehen nopeasti ruotuun, ja tämä sai palauttaa häntä koipien välissä paidan pojalle, jolle Kimmich tämän oli tarkoittanut. Mikäli allaoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä.

O garoto tinha um cartaz para o defensor Kimmich, do Bayern. O jogador leu e foi presentear. O auge do moleque como torcedor. Mas aí tem um cara totalmente sem noção para aparecer de surpresa.

Kimmich on tehnyt sadassa bundesliigaottelussaan kahdeksan maalia ja syöttänyt 24.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
100 Bundesliga appearances for Joshua 'The Kid' Kimmich 🙌

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Joshua #Kimmich is about to make his 100th #Bundesliga appearance.

We take a look back at The Kid's top 3 assists ⚽

SPORF

@Sporf
🎉 Happy 24th Birthday, Joshua Kimmich!

🏟 267 Games
🇩🇪 38 Caps
⚽️ 31 Goals
🎯 60 Assists

3 🏆🇩🇪 Bundesliga
3 🏆🇩🇪 DFL-Supercup
1 🏆🇩🇪 DFB-Pokal

1 🏆🌍 Confederations Cup
1 🏆🇪🇺 UEFA U19 EURO

🏅 2017 @DFB_Team POTY
🏅 2016 @UEFAEURO Team of the Tournament

💪 Utility man.