Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær varoittaa seuraa käyttämästä isoa läjää rahaa supertähtiin, jotka eivät välttämättä sovellu joukkueeseen.

Joulukuussa Unitedin väliaikaisluotsiksi nimetty Solskjær ei saanut tammikuun siirtoikkunassa uusia pelaajia käyttöönsä. Marouane Fellaini siirtyi Kiinaan ja nuori maalivahti Joel Pereira lainalle, mutta muita muutoksia ryhmässä ei nähty. Tulevaisuuteen United on valmistautunut solmimalla viime aikoina joitain jatkosopimuksia.

Manchester United on käyttänyt isoja summia tähtipelaajiin, kuten Ángel Di Maríaan, Falcaoon ja Alexis Sáncheziin, legendamanageri Alex Fergusonin lähdettyä seurasta vuonna 2013. Taloudellinen mahti ei ole kuitenkaan näkynyt pokaaleissa tai kalliiden vahvistusten tasossa.

Solskjær toivoo Unitedin keskittyvän oikeiden pelaajien löytämiseen.

– Kyse ei ole pelaajien määrästä. Sen on oltava oikea pelaaja, joka sopii joukkueeseen. Hänen luonteensa on sovittava joukkueeseen, kommentoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

– Sitä ei vain voi ostaa supertähteä, joka korjaisi asiat ja yhtäkkiä siirrymme kärkinelikon tavoittelijasta mestariksi.

– Jos katsotaan pelaajien ikää, he ovat nuoria ja heillä on runsaasti varaa kehittyä. Mutta tarvitsemme myös joitain kokeneita pelaajia jäämään tänne ja nousemaan johtajiksi.

Paul Pogba ja Jesse Lingard ovat nyt siinä iässä, jossa odotamme heidän ottavan sitä vastuuta. He eivät ole enää vain nuoria poikia, jotka ovat vain mukana.