Skottiseura Rangersin manageri Steven Gerrard on vakuuttunut Huuhkajien keskikenttäpelaajan Glen Kamaran ensimmäisistä otteluista seurassa.

Kamara, 23, siirtyi Rangersiin tammikuussa Dundee FC:stä, vaikka siirron oli alunperin määrä tapahtua vasta ensi kesänä. Rangers olisi saanut Suomen maajoukkuepelaajan kauden jälkeen ilmaiseksi, mutta se maksoikin hänestä siirtokorvauksen ja otti hänet riveihinsä jo talvella.

Toissa vuonna maajoukkuedebyyttinsä saanut Kamara pelasi kolmannen ottelunsa Rangersissa sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Hamilton Academicalin Skotlannin Valioliigassa 5-0.

Rangersin manageri Gerrard kehui Kamaraa jo kahden ensimmäisen pelin jälkeen, mutta sunnuntaina hän vertasi suomalaista jo luksusauto Rolls Royceen. Gerrard oli iloinen myös siitä, että Kamara on lyhyessä ajassa löytänyt yhteisen sävelen keskikentän kumppaninsa Ryan Jackin kanssa.

– Kamara on sopeutunut niin hyvin. Hän on ihastuttava jalkapalloilija ja hän muistutti kentällä ajoittain Rolls Roycea, kommentoi Gerrard Scottish Sunin mukaan.

– Me tiesimme, että hän on hyvä pelaaja ja me olimme mielissämme, kun saimme hänet aikaisemmin. Hän rakentaa hyvää suhdetta Ryan Jackin kanssa.

Ylistyslauluun yhtyivät myös Rangersin kannattajat sosiaalisessa mediassa. Yhden mielestä Kamara on parempi kuin Chelsean keskikenttäpelaaja ja viime kesän maailmanmestari N’Golo Kanté. Toisen mukaan Kamara on pelaaja, jollainen italialaislegenda Andrea Pirlo ”olisi halunnut olla”.

David Johnston

@davidjohnston54
Glen Kamara > N’Golo Kante

BMC Rangers Rants

@BMCRangersRants
Glen Kamara makes a massive difference to this @RangersFC team. Always available for ball and looks to make a effective forward pass every time. Very nice player to watch.