Rangersin manageri Steven Gerrard on ollut tyytyväinen Glen Kamaran ensiesiintymisiin Glasgow’n suurseuran paidassa.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Kamara, 23, jätti Skotlannin Valioliigan häntäpään ja Dundee FC:n tammikuussa taakseen ja siirtyi Rangersiin, joka majailee 26 kierroksen jälkeen taulukossa toisena, kahdeksan pisteen päässä sarjakärki Celticistä.

Kamara debytoi lyhyen kuntokuurin jälkeen Rangersissa 16. helmikuuta 0-0-tasapeliin päättyneessä sarjaottelussa St. Johnstonea vastaan. Neljää päivää myöhemmin hän urakoi jälleen täydet minuutit, kun Rangers kaatoi Kilmarnockin Skotlannin cupissa 5-0.

Gerrardin mukaan Kamara on lyhyessä ajassa osoittanut, mihin hänestä on.

– Glen oli yksi niistä muutamista, jotka nousivat esiin St. Johnstonea vastaan. Hän hoiti hommansa todella hyvin, ja se oli vahva debyytti, kommentoi Gerrard Scottish Sunin mukaan.

– Mutta se (Kamaran esitys) hukkui surkeaan suoritukseen hänen ympärillään.

– Sanoin hänelle pukukopissa, että olin tyytyväinen hänen debyyttiinsä ja että hän näytti viihtyvän kentällä.

– Hän näytti Rangersin pelaajalta ja hän jatkoi hyvää suorittamista Kilmarnockia vastaan ja nosti jälleen tasoaan.

– Hän on loistava pelaaja pallonhallinnassa. Hän pelaa aina katse ylhäällä ja yrittää luoda yhteyden puolustuksen ja hyökkäyksen välille.

– Eniten minua miellytti se, että kun hankimme hänet, puhuin siitä, harhaileeko hän pelipaikaltaan. Jahtaako hän pallon meille takaisin, onko hän aggressiivinen, tekeekö hän kovaa töitä joukkueen eteen ja onko hän peto keskikentällä?

– Hän näytti merkkejä siitä Kilmarnockia vastaan ja hänestä voi potentiaalisesti tulla huippuluokan keskikenttäpelaaja.

Rangers pelaa seuraavan ottelunsa tänään sunnuntaina, kun se kohtaa Hamiltonin vieraskentällä Skotlannin Valioliigassa kello 14.15 Suomen aikaa.