Jokainen suomalainen jalkapallon ystävä tietää, kuinka tärkeä pelaaja Teemu Pukki on joukkueelleen Norwichille tällä kaudella ollut. Sarjakärki Norwich on tehnyt Englannin Mestaruussarjassa 33 ottelussa 65 maalia, ja Pukki on viimeistellyt näistä 23. Lisäksi suomalaiselle on kirjattu kuusi maalisyöttöä. Huuhkajien hyökkääjä johtaa koko sarjan maali- ja tehotilastoja.

28-vuotias Pukkikin tarvitsee silti osaavia joukkuekavereita, jotta voittoja joukkueelle heruu. Pukki vastasi kysymyksiin joukkuepelaamisesta Norwich City FC:n Twitter-tilillä julkaistusssa videohaastattelussa.

– Kaikkien joukkueen osien on tehtävä töitä ja onnistuttava hyvin, jotta voittoja heruu, Pukki vastaa kysymykseen joukkuepelaamisen merkityksestä.

– Jos joku ei pelaa omalla tasollaan, muiden pelaajien on autettava häntä. Voittoihin tarvitaan jokaista.

[readmore from=Pukki-Teemu]

– Olen kuulunut johonkin joukkueeseen pikkupojasta lähtien, ja olen iloinen, että kyseessä on jalkapallojoukkue. On mukavaa myös tutustua ihmisiin monista eri maista.

– Silloin, kun itse hyökkääjänä en ole onnistunut maalinteossa, joukkue voi osoittaa voimansa. Silloin joku voi kannustaa ja auttaa minua palaamaan takaisin tasolleni.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
💬 "To get wins, you need every player to perform!" #ncfc

Our top scorer Teemu Pukki explains the importance and power of teamwork in association with @FostersSol. 👇