Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki jatkoi maalitehtailuaan Norwichin paidassa, kun joukkue haki lauantai-iltana komean 3–1-vierasvoiton Leedsistä ja nousi Mestaruussarjan kärkeen maalieron turvin.

Pukilla oli helppo työ viimeistellä Norwichin toinen maali ottelun 35. minuutilla, kun kimmokkeen ottanut pallo tuli hänen ulottuvilleen. Mies on iskenyt tällä kaudella jo 18 liigaosumaa – maalipörssissä edellä ovat vain Sheffield Unitedin Billy Sharp ja Aston Villan Tammy Abraham 19 osumallaan.

Ilmaissiirrolla Norwichiin viime kesänä hankittu Pukki on noussut fanien suureksi suosikiksi. Leeds-voiton jälkeen sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jolla fanit hoilaavat baarissa ”Pukki’s on fire, your defence is terrified” (Pukki on liekeissä, puolustuksenne on kauhuissaan) -laulua.

Kyseessä on uusi versio vuoden 2016 EM-lopputurnauksen yhteydessä koko jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen nousseesta, pohjoisirlantilaiselle kulttihyökkääjälle Will Griggille omistetusta laulusta.

Tarttuva laulu etenee 1990-luvulta tutun Freed From Desire -hittikappaleen tahtiin, ja siitä on tullut monelle todellinen korvamato.

Capital Canaries

@CapitalCanaries
What a night at @ORLPub! Pukki’s on fire 🔥🔥🔥 #NCFC #OTBC