Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino joutui selittämään, miksi hänet bongattiin tällä viikolla samasta lontoolaisesta ravintolasta, jossa Zinédine Zidane ja David Beckham olivat myös viettämässä iltaansa.

Pochettino on ollut tällä kaudella yhdistettynä Real Madridiin, jota Zidane ja Beckham edustivat pelaajauriensa aikana. Zidane toimi myös Madridin päävalmentajana kaksi ja puoli vuotta, mutta jätti tehtävän viime kauden jälkeen.

Kolmikon osuminen samaan ravintolaan herätti luonnollisesti huomiota, mutta Pochettinon mukaan kyseessä oli yksinkertaisesti sattuma.

– Olin (Tottenhamin apuvalmentajan) Jesusin (Perez) ja toisen ihmisen kanssa siellä. Meitä oli kolme. Me tapasimme (Beckhamin ja Zidanen) sattumalta, mutta siinä kaikki, kommentoi Pochettino FourFourTwon mukaan.

– Me tervehdimme vain, koska tapasimme sattumalta, mutta sitten tarina lähti liikkeelle, ja miten sellaisen pysäyttää?

– Jesus käski minua vilkaisemaan ravintolan kulmaan. Käännyin ja näin heidät. Olimme valmiita lähes samaan aikaan. Hän tuli tervehtimään ja me puhuimme kaksi minuuttia, kunnes lähdimme omille teillemme.

Lilian Chan

@bestgug
Mauricio Pochettino spotted leaving same London restaurant as Zinedine Zidane and David Beckham amid Tottenham fans' fears he could join their former club Real Madrid