© Kuva: Getty Images

UCL: Man Utd – PSG | Lyö vetoa jättikertoimella 10,00

Mestarien liigan ottelut jatkuvat tiistaina. Manchester United ja PSG iskevät yhteen odotetussa neljännesvälierässä.

Peliyhtiö Olybet tarjoaa 1.osaan kosolti lisää jännitettävää. Pääset lyömään suosikkisi voittoon kertoimella 10,00. Tarjouksen saat lyömällä tasan 5€ panoksella joko Manchester Unitedin tai PSG:n voittoa. Jos valitsemasi joukkue selviää voittajaksi, saat 50€ pelitilille.

Lyö otteluun vetoa jättikertoimella 10,00:

1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 5€ panos joko Man United tai PSG ottelun voittajaksi. Jos veikkaat oikein, saat jättikertoimen 10,00 eli 50€ voiton.

United lähtee matsiin ennakkosuosikkina

PSG oli ottelussa ennakkosuosikki vielä jokin aika sitten, mutta kertoimet ovat sen jälkeen eläneet. Man United on ollut erittäin vakuuttava Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa. United on kulkenut käytännössä voitosta voittoon ja pelikin on vakuuttanut. Ainoa kauneusvirhe 11 ottelun taipaleelta on tasapeli Leicesteriä vastaan.

PSG hävisi reilu viikko sitten Ranskan liigassa Lyonille ja se toimi varmasti herättäjänä tämän United-matsin alla. Pariisilaisten tilanne on siinä mielessä vaikea, että se joutuu lähtemään koitokseen ilman Neymaria ja Edinson Cavania. Nämä loukkaantumiset tuskin olisivat voineet tulla ikävämpään aikaan.

Unitedin terveystilanne on sen sijaan parempi. Toisaalta talviaika Valioliigassa otteluruuhkineen on raskasta aikaa, joten pelaajien vireystila on ollut kovilla. Toisaalta tähän matsiin luulisi energiaa löytyvän aina – oli takana millainen rasitus tahansa. Edellisen kerran United oli viheriöllä lauantaina, jolloin se kaatoi Fulhamin 3-0-lukemin.

Kumman joukkueista uskot olevan vahvempi tiistai-iltana?

Lue myös: Tarjous koskee Olybetin uusia asiakkaita tai vanhoja, jotka eivät ole vielä lyöneet vetoa. Tarjouksen saamiseksi vedon tulee olla tasan 5€. Muista tarttua tarjoukseen ennen matsin alkamista! Voitossa on kierrätysvaatimus 1x.