Bundesliigan kriisiseura antoi valmentajalleen potkut

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

Schalke on antanut potkut päävalmentaja Domenico Tedescolle.

Tedesco, 33, nimitettiin Schalken käskyttäjäksi kesällä 2017, ja hän ehti olla joukkueen peräsimessä 75 ottelussa. Hän johdatti viime kaudella joukkueen Saksan Bundesliigassa hopealle. Mestaruuden saavuttanut Bayern München keräsi 21 pistettä enemmän.

Schalken kuluva kausi on ollut valtaisa pettymys. Joukkue on Saksan pääsarjassa 14. sijalla, kun yhdeksän ottelua on pelaamatta. Karsijan paikalle, 16. sijalle, on matkaa vain neljä pistettä. Schalke voitti viimeksi Bundesliigassa 20. tammikuuta, kun se kaatoi Wolfsburgin kotonaan 2-1. Sen jälkeen se on pelannut Saksan pääsarjassa seitsemän ottelua voitoitta.

Mestarien liigassa Schalken matka tyssäsi neljännesvälieriin. Se hävisi ensimmäisessä osassa kotonaan Manchester Citylle 2-3, vaikka se pelasi 68. minuutista lähtien ylivoimalla ja johti ottelua vielä 84. minuutilla. Jälkimmäisessä osassa City otti kotonaan murskavoiton lukemin 7-0. Ottelu oli Tedescon viimeinen Schalkessa.

Saksan cupissa Schalke on edennyt kahdeksan parhaan joukkoon ja taistelee paikasta semifinaaliin Werder Bremenin kanssa.

Schalken väliaikaisvalmentajana toimii Huub Stevens, joka on hoitanut päävalmentajan virkaa seurassa vuosina 1996-2002 ja 2011-2012

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!