Siitä on kulunut kohta jo kaksi kuukautta, kun Bayern München tiedotti tulevan kesän ensimmäisestä pelaajahankinnastaan. Elettiin tammikuun 9:ttä päivää, kun Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic ilmoitti seuran kiinnittäneen ranskalaispuolustaja Benjamin Pavardin VfB Stuttgartista.

Erikoista sen sijaan on, ettei Bayern ole vieläkään tehnyt Pavardin nykyiselle seuralle virallista tarjousta.

– Voimme vahvistaa ”Benjin” siirron virallisesti vasta sitten, kun allekirjoitetut siirtosopimukset ovat olemassa, VfB Stuttgartin nyt jo toimensa jättänyt urheilujohtaja Michael Reschke kommentoi tammikuussa.

Mikään ei ole sittemmin muuttunut.

– Ei, emme ole saaneet FC Bayernilta vieläkään kirjallista tarjousta, Stuttgartin talousjohtaja Stefan Heim kertoi torstai-iltana ”VfB im Dialog” -fanitapahtumassa Kickerin mukaan.

Toivoa Pavardin jäämisestä Stuttgartiin ei kuitenkaan elätellä, sillä seuran kädet ovat sidotut Pavardin sopimuksessa olevan 35 miljoonan euron ulosostopykälän vuoksi. Summa ei muuksi muutu, vaikka Stuttgart putoaisikin pääsarjasta. Tällä hetkellä se on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, karsijan paikalla. Siirtokorvausta ei myöskään voi maksaa osissa.

– Jos jokin seura haluaa kiinnittää kesällä Pavardin, täytyy rahat siirtää VfB:n tilille heinäkuussa 2019, Heim korostaa.

Kaiken järjen mukaan siirto on saletti, mutta joka tapauksessa hieman erikoista ja vitkuttelevaa asianhoitoa Bayern Münchenin taholta.