Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino menetti hermonsa totaalisesti erotuomari Mike Deaniin, taannoisen Burnley-ottelun jälkeen. Argentiinalaisvalmentajalle langetettiin aggressiivisesta käytöksestään kahden pelin mittainen toimitsijakielto, sekä 10 000 punnan, eli vajaan 12 000 euron suuruinen sakko.

Jalkapalloliitto FA julkisti tiistaina otteita erotuomarin otteluraportista. Näiden mukaan valmentaja ei tuntunut käyttäneen aivan koko englannikielen sanavarastoaan.

– Herra Pochettino esiintyi hyvin vastuuttomalla ja aggressiivisella tavalla. Hän ei lakannut toistamasta ”tiedät, mikä olet, tiedät, mikä olet!”. Kun pyysin häntä selittämään, mitä tarkoittaa, hän vastasi edelleen ”tiedät, mikä olet!”.

– Kehotin häntä ainakin kymmeneen otteeseen poistumaan tilanteesta, mutta hän ei totellut. Pochettino osoitti minua vain parin tuuman päässä kasvoistani sormella, ja toisti samaa lausetta.

Kun manageri lopulta siirtyi pois kentältä, jatkui sama pelaajatunnelissa.

– Kun pääsin tunneliin, hän odotti minua portaiden päässä, sanoen ”tiedät, mikä olet”, kunnes Burnleyn turvamiehet saattoivat hänet pukuhuoneeseen.

Pochettino myönsi pian ottelun jälkeen käyttäytyneensä sopimattomasti, ja hyväksyvänsä liiton asettaman rangaistuksen. Hän ei ole seitsemän Englannissa toimimansa kauden aikana aiemmin saanut vastaavaa rangaistusta, mikä katsottiin lieventäväksi asianhaaraksi.

Lähde: Sky Sports