Saksan Bundesliigassa nähtiin sunnuntaina hyvin erikoinen ottelu, kun Hannover ja Bayer Leverkusen kohtasivat toisensa sankassa lumisateessa (lue ottelusta lisää). Leverkusen voitti pelin maalein 3-2, mutta kaikkein erikoisin tilanne nähtiin Lukas Hradeckyn vartioimalla maalilla ensimmäisellä puoliajalla.

Leverkusen johti tuolloin peliä 2-0, mutta Hannoverin Genki Haraguchi kiersi suomalaisen ja oli sijoittamassa palloa tyhjään maaliin. Pallon matka kuitenkin hyytyi sohjoon eikä peliväline ikinä kierinyt maaliviivalle saakka. Vain hetkeä myöhemmin tuomari vihelsi joukkueet pukukoppikäytävään siksi aikaa, että kentän viivat saatiin putsattua lumesta. Peliä oli pelattu tuolloin 40 minuuttia.

Maanantaina Bundesliiga julkaisi virallisella Twitter-tilillään videon tilanteesta. Videolla pallon kieriminen maaliviivaa kohti nähdään monesta eri kulmasta. Etäisyyttä maaliin oli laukauksen lähtiessä noin 12 metriä, mutta maali jäi lopulta 30 senttimetrin päähän. Jos allaoleva video ei näy, twiitin voi katsoa myös tästä linkistä.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Un-ball-ievable. ☃️

Maali olisi ollut 27-vuotiaalle Haraguchille miehen ensimmäinen Hannoverin paidassa. Japanin maajoukkuelaituri sai pettyä, mutta Hradeckylla oli syytä tyytyväisyyteen.

– Tämä oli Nürnberg-pelin jälkeen jo toinen kerta tällä kaudella, kun pelasimme hyvin epätavallisissa sääoloissa. Onneksi taistelimme todella hyvin 2-2 -tasoituksen jälkeen. Tänään kyse oli enemmänkin lumipalloista, ja peli oli välillä kuin komediaa, Hradecky totesi Bayer Leverkusenin kotisivuilla.