Juventus etenee vahvasti kohti kahdeksatta perättäistä mestaruutta Italian Serie A:ssa.

Vanha Rouva ei ole hävinnyt kauden aikana otteluakaan ja kirinyt jo 16 pisteen eron takaa-ajajiin. Torinolaisseura porhaltaa neljän pelin voittoputkessa ja sinä aikana ainoastaan sarjakakkonen Napoli on kyennyt tekemään maalin Juventuksen verkkoon.

– Juventus näyttää vahvasti taas mestarilta. Niillä on valitettavasti niin vahva rutiini tällä hetkellä ja kaikki tiukatkin ottelut menee niille, toteaa SuomiFutis-sivustolle Chievo Veronan riveissä pelaava Perparim Hetemaj.

Juventuksen dominointi Serie A:ssa ei ole yllättävää, pikemminkin odotettua. Myös Napoli on odotetusti sarjan kärkipäässä. Onko mikään yllättänyt yhdeksättä kauttaan Serie A:ssa pelaavaa Hetemaj´ta tällä kaudella?

– Atalanta ja Fiorentina ovat olleet positiivisia hyökkäyksellisesti. Tietenkin Roma on ollut pettymys, kun ovat jääneet noinkin paljon kärjestä. Milan on pelannut paremman kauden kuin aikoihin ja menossa Mestarien liigaan. Se on sarjan kannalta hyvä, kun Milanon jätit herää, Hetemaj toteaa.

Juventus ei ole kokenut tappiotakaan tämän kauden Serie A:n otteluissa. Perjantaina torinolaisten himottua päänahkaa koettaa saada otettua Udinese. Ottelu alkaa klo 21.30 ja sen voi nähdä Ruutu-palvelussa.