Juventuksen laitahyökkääjä Douglas Costa myöntää, että hänellä oli epäilyksensä siitä, millainen vaikutus supertähti Cristiano Ronaldolla on joukkueen pukukoppiin.

Ronaldo, 34, siirtyi Juventukseen viime kesänä Real Madridista 100 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut uudessa seurassaan 36 ottelua tehden niissä yhteensä 24 osumaa ja antaen 12 maalisyöttöä.

Costa kertoo De Solan haastattelussa, että hänen epäilyksensä kaikkosivat hyvin pian.

– Ajattelin, että ”maailman paras pelaaja tuli seuraamme”, kun hän saapui. Seura kehittyi heti joka mielessä, kun hän tuli tänne. Hänen työpanoksensa on huomattu.

– Hän tekee maaleja joka viikko ja hän on tuonut entistä enemmän kannattajia stadionille. Me toivomme, että voitamme palkintoja ja teemme historiaa hänen kanssaan.

Costan mukaan Ronaldo on maailmantähden statuksestaan huolimatta vain yksi pelaaja muiden joukossa.

– Hän on kunnollinen kaveri. Hän tekee kovaa töitä ja on aina meidän kanssamme. Kenelle hän puhuisi, jos ei minulle? Me puhumme vain portugalia.

– Uskokaa tai älkää, mutta kun Cristiano Ronaldon saapumisesta puhuttiin, minä kysyin, ”millainen pukukopista tulee?”

– Meidän kaikkien on rakastettava toisiamme joukkuekavereina, koska me kaikki tavoittelemme paikkaa joukkueesta, mutta Cristiano voitti kaikki puolellensa todella nopeasti.

– Hän on yksinkertainen ja kovasti töitä tekevä jätkä, joka tykkää voittamisesta. Juventus etsi hänenlaista pelaajaa, joten hän on antanut meille paljon.