Teemu Pukki täytti perjantaina 29 vuotta. SuomiFutis-sivusto onnittelee! Pukki sai onnittelut myös entiseltä seuraltaan Schalkelta.

Pukki siirtyi Schalkeen elokuussa 2011. Sitä ennen Pukki teki kolme maalia Schalken reppuun Eurooppa-liigan karsinnoissa HJK:n paidassa.

Ensimmäiset maalit Pukki teki Schalken paidassa marraskuussa 2011 Hannoveria vastaan. Schalke kohtaa sunnuntaina Hannoverin, joten seuralla oli hyvä syy muistella Pukin tekemää upeaa osumaa Hannoveria vastaan samalla kun seura toivotti entiselle pelaajalleen hyvää syntymäpäivää. Pukki viimeisteli muuten marraskuussa 2011 Hannoverin verkkoon kaksi maalia pelin päättyessä 2-2.

Pukin loistava pelivire ei ole jäänyt huomaamatta Saksassa. Schalke toivoi Pukin jatkavan maalien mättämistä Norwichin paidassa. Lisäksi Schalken virallisella Twitter-tilillä muistettiin nostaa klassikkovitsi Antti Niemestä.

Aikanaan Brittein saarella eräs jalkapallofanaatikko soitti radiolähetykseen kysyäkseen, miksi Niemi ei mahdu Skotlannin maajoukkueeseen. Kun radiojuontaja kertoi, että Niemi on suomalainen (finnish), kuulija luuli, että juontaja puhui Niemestä, että hän olisi jo lopettanut (finished). Erinomaista reagointia Schalken somevastaavalta.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

FC Schalke 04

@s04_en

FC Schalke 04

@s04_en
🇫🇮 He's not finished, he's only 29!

Happy birthday to our former striker, Teemu #Pukki! 🎉

#s04
#FlashbackFriday to his first #S04 goals - against Sunday's opponents @Hannover96! ⚽⚽

Keep banging them in for Norwich, Teemu! #PukkiParty

Myös Pukin edellinen seura Brøndby lähetti onnentoivotukset entiselle maalitykilleen. Lisäksi Brøndby onnitteli myös Norwichia loistavasta ratkaisustaan hankkia Pukki ilmaiseksi viime kesänä.

Alta voit kuunnella klassikkopätkän siitä, miksi Niemeä ei valittu Skotlannin maajoukkueeseen.