Walesilaistähti Gareth Balen aika Real Madridissa on tulossa näillä näkymin päätökseen ensi kesänä, kertoo Sunday Express.

Madridin seurapresidentti Florentino Perez halusi Balen, 29, täyttävän Juventukseen lähteneen Cristiano Ronaldon saappaat, mutta walesilaislaituri ei ole onnistunut vakuuttamaan pomoaan.

Lauantaina myös madridilaisyleisö oli tyytymätön Baleen, joka koski palloon vain 20 kertaa ottelussa Barcelonaa vastaan. Santiago Bernabéun väki buuasi Balelle hänen astellessa vaihtoon reilun tunnin kohdalla.

Viime aikoina on ollut myös paljon puhetta siitä, onko Bale itsekään tyytyväinen Madridissa. Hän on pelannut Espanjassa lähes kuusi vuotta, mutta ei ole opetellut puhumaan paikallista kieltä. Myös Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois ihmetteli taannoin, miten Bale ei ole sisäistänyt espanjalaista elämäntapaa ja kulttuuria.

[readmore from=Bale-Gareth]

Viime viikolla Bale oli otsikoissa, kun hän ei tuulettanut voittomaaliaan Levantea vastaan. Lucas Vázquez yritti onnitella häntä osumasta, mutta Balea eivät joukkuekaverin kättelyt kiinnostaneet.

Sunday Expressin mukaan Real Madrid yrittää tarjota Balea ja noin 58 miljoonaa euroa vaihtokaupassa, jossa Tottenhamin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen siirtyisi toiseen suuntaan.

Eriksenin, 27, ja Tottenhamin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hän ole ollut kiinnostunut neuvottelemaan uudesta diilistä.

Bale pelasi Tottenhamissa vuosina 2007-2013 ennen siirtoaan Real Madridiin.