Lehti: Real Madrid tavoittelee Chelseasta Eden Hazardin lisäksi toistakin tähteä

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

Real Madrid kiinnitti maanantaina uusvanhaksi valmentajakseen Zinedine Zidanen, jolle annetaan mediatietojen mukaan käyttöönsä massiivinen 300 miljoonan punnan siirtokassa. Sitkeät huhut ovat vieneet Realiin jo pitkään Chelsean johtotähti Eden Hazardia, mutta London Evening Standardin mukaan Hazard ei ole ainoa Reali kiinnostava Chelsea-pelaaja.

Lehti uskoo, että Real on iskenyt silmänsä myös keskikentän työmyyrä N’Golo Kantéen, jolle olisi tarjolla tärkeä rooli Realin uudelleenrakennuksessa. Ranskalaista pidetään yleisesti yhtenä pelipaikkansa parhaista pelaajista maailmassa.

Kanté solmi marraskuussa Chelsean kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen. Kontrahdin viikkopalkka – 290 000 puntaa – teki hänestä samalla Chelsean sisäisen palkkakuninkaan.

Chelsean myyntihalut tuskin silti kovin suuret ovat, sillä seuralle langetettiin siirtokielto. Hazardista voi olla pikkupakkokin luopua, sillä kesällä 2020 hän pääsisi nykytietojen valossa siirtymään kokonaan ilman siirtokorvausta. Kantélle ei laadukasta korvaajaa Chelsean omien lainamiesten joukosta kuitenkaan helposti löytyisi.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!