Lehti: Zinedine Zidanen valinta mutkisti Juventuksen suunnitelmat

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!

Zinedine Zidanen paluu Real Madridin valmentajaksi otettiin ymmärrettävästi Espanjan pääkaupungissa riemuiten vastaan. Olihan Madrid voittanut ranskalaisen maailmanmestarin johdolla kolme perättäistä Mestarien liigan mestaruutta.

Vähän idempänä Torinossa uutinen ei sen sijaan ilahduttanut lainkaan. Muun muassa AS kertoo, että Juventuksessa oltiin toiveikkaita sen suhteen, että Zidanesta tulisi edustusjoukkueen ensi kauden päävalmentaja.

Zidane olisi sopinut Juve-pomojen pirtaan paremmin kuin hyvin. Hänellä on allaan tuoreita näyttöjä sekä pelaajahistoriaa Juventuksesta vuosilta 1996-2001. Lisäksi Zidane jos kuka olisi loogisin valmentaja entisen ykköstähtensä Cristiano Ronaldon valmentajaksi. Juuri Ronaldon siirron uskotaan saaneen Zidanenkin pestinsä jättämään.

Nyt Juventuksen ei auta kuitenkaan muu kuin hakea valmentajakuvioihinsa ratkaisua muualta. Mahdollista on toki sekin, että Massimiliano Allegri Vanhan rouvan luotsina jatkaa, mutta menestysvalmentajan lähtöä seurasta on pidetty todennäköisenä.

– Minulla on vahva suhde seuran kanssa. Toivon jatkavani, mutta katsotaan. Tarinoilla on tapana päättyä. AC Milanissa niin kävi neljän vuoden jälkeen, ja täällä olen ollut jo viisi vuotta, Allegri itse totesi jokunen päivä sitten AS:n mukaan.

Lehti kerto, että Allegria on pidetty erityisen vahvana kandidaattina juuri Real Madridin luotsiksi. Real-pomo Florentino Pérez tavoittelikin Allegria viime kesänä Zidanen otettua hatkat, mutta tuolloin Allegri kieltäytyi.

– Sanoin pikemminkin Juvelle kyllä kuin Madridille ei. Keskustelin Florentinon kanssa, mutta kieltäytyin. Oli reilua, että jään. Kiitän silti Péreziä tarjouksesta, Allegri totesi tuolloin.

Nyt Allegrikin joutuu etsimään uutta työpaikkaa, mikäli lähtö Juventuksesta koittaa. Kauden onnistuminenkin riippuu pitkälti tästä illasta. Jos Juventus putoaa Atlético Madridille Mestarien liigan neljännesvälierissä, on kausi vääjäämättä ainakin lievä pettymys. Atlético johtaa otteluparia avausosan jälkeen 2-0. Toinen osaottelu on nähtävissä sekä C Morella että ilmaiseksi Subilla tiistaina kello 22 alkaen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Copa del Reyn finaalista!