Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi palaa Argentiinan A-maajoukkueeseen.

Messi, 31, ilmoitti viime kesän MM-kisojen jälkeen, ettei hän ole maajoukkueen käytettävissä, mutta paluusta tai sen aikataulusta ei ollut missään vaiheessa tarkkaa tietoa.

Argentiinan MM-kisaurakka päättyi jo neljännesvälierävaiheeseen, jossa tuleva mestari Ranska oli vahvempi lukemin 4-3. Messi teki turnauksessa yhden osuman ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Nyt hän on mukana maajoukkuevalmentaja Lionel Scalonin ryhmässä, joka kohtaa ystävyysotteluissa Venezuelan 23. maaliskuuta ja Marokon kolme päivää myöhemmin.

Argentiinan kapteenina toimiva Messi on pelannut Albicelestessä 128 ottelua ja tehnyt 65 maalia, mutta hän on jäänyt A-maajoukkuetasolla toistaiseksi pokaaleitta.

Argentiina pelaa ensi kesänä Copa Américassa eli Etelä-Amerikan jalkapalloliiton Conmebolin järjestämässä maanosan mestaruusturnauksessa. Tänä vuonna mukana on kaksi kutsuvierasta Aasiasta, Qatar ja Japani.

🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐

@Argentina
#SelecciónMayor Ésta es la lista de futbolistas convocados por el entrenador Lionel Scaloni para los próximos amistosos de la @Argentina.