Liverpool-luotsi purki turhautuneisuuttaan: ”Emme pelaa PlayStationia”

© Kuva: Getty Images

Liverpool jäi sunnuntain Merseysiden derbyssä maalittomaan tasapeliin, ja antoi Valioliigan piikkipaikan Manchester Citylle. Evertonin kotiareenalla vieraiden manageria häiritsivät niin tuuli, pallopoika, kuin myös toimittajien kysymykset taiston tauottua.

– Olen todella pettynyt teidän kysymyksiinne. Me emme pelaa PlayStationia, Jürgen Klopp murahti, kun tältä kysyttiin muun muassa vaihdoista.

Toimittajat hämmästelivät esimerkiksi saksalaisen ratkaisua vaihtaa maalin tarpeessa olleesta miehistöstä ulos Sadio Mané, ja korvata tämä Adam Lallanalla.

– Emmekö me teidän mielestämme ottaneet tarpeeksi riskejä? Olen pettynyt tuollaiseen arveluun. Luuletteko, että se on niin helppoa? Että minä vain sanon pelaajille ”kamoon, pojat, otetaan enemmän riskejä”?

Sadattelu ja konsolivertaukset jatkuivat.

– Te luulette että tämä on kuin PlayStationia! Laitetaan vain yksi lisähyökkääjä kentälle, niin peli muuttuu, niinkö? Ei jalkapallo niin toimi.

Klopp viittasi liigan jatkumiseen taas pian.

– Pelaamme Burnleytä vastaan ensi viikolla. Jos panostamme kaiken hyökkäykseen, heidän vastaiskunsa tulevat tuhoamaan meidät.

Luottoa mestaruustaiston jatkumiseen tuntui edelleen löytyvän.

– Pojat tekevät aina hommansa. Eivät joka kerta täydellisesti, mutta silti. Tiedämme olevamme hyviä. Monet muutkin sarjan joukkueet ovat.

Lähde: Sky Sports