Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ole Gunnar Solskjær kuvaili lauantain 1-2-tappiota FA Cupissa Wolverhamptonia vastaan joukkueensa huonoimmaksi esitykseksi hänen valmentajapestinsä aikana.

Wolves tarrasi voittoon kiinni Raúl Jiménezin ja Diogo Jotan maaleilla. Marcus Rashford iski Unitedin kavennuksen, mutta tuossa vaiheessa kellossa oli jo 95 minuuttia, joten todelliselle loppukirille ei aikaa jäänyt.

Wolverhampton eteni FA Cupin neljän parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa 21 vuoteen. United taas kärsi toisen peräkkäisen tappionsa. Viime sunnuntaina Solskjærin joukot hävisivät Valioliigassa 0-2 Arsenalille.

Manchester United on pelannut norjalaisvalmentajan alaisuudessa nyt 19 ottelua, joista se on voittanut 14 ja pelannut kaksi tasan. Ensimmäisen tappionsa hän kärsi Paris Saint-Germainille Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa, jonka United onnistui kääntämään vieraskentällä edukseen.

Kärsimistään kolmesta tappiosta Solskjær nimesi cupista putoamisen Wolverhamptonia vastaan kivuliaimmaksi.

– Minun on sanottava, että tämä oli iso askel taaksepäin. Tämä oli huonoin esitys sen jälkeen, kun minä tulin tänne. Meiltä puuttui vauhtia hyökätessä, emme syöttäneet tarpeeksi eteenpäin emmekä saaneet riistettyä palloa riittävästi, kommentoi Solskjær FourFourTwon mukaan.

– Välillä maajoukkuetauot tulevat hyvään väliin. Olisi mahtavaa, jos voisimme pelata sen (Wolves-ottelun) uudestaan ja tehdä asiat oikein.

– Toivottavasti jotkut heistä (pelaajista) pääsevät nauttimaan maajoukkueen kanssa. Osa saa muutaman päivän vapaata ja harjoittelee kovaa täällä.

– Sitten olemme taas valmiita puskemaan eteenpäin, koska olemme mahtavassa tilanteessa Valioliigassa ja olemme yhä mukana Mestarien liigassa.

Solskjærilta kysyttiin, mitä hän sanoi pelaajilleen lauantain tappion jälkeen.

– No, sanoin heille totuuden. Sanoin sen heille, enkä teille (toimittajille), naureskeli norjalainen.

– Mutta tietenkään ei voi jäädä istumaan ja murehtimaan liian pitkäksi aikaa. Tietysti olemme pettyneitä, mutta meidän on katsottava eteenpäin ja nähtävä tämän päivän tuloksen taakse.

– Olemme onnistuneet siinä varsin hyvin. Tiedämme, että pelasimme hyvin Arsenalia vastaan viime viikolla ja että emme saaneet (siitä ottelusta) mitä ansaitsimme.

– Tänään saimme sen, mitä ansaitsimme, koska me emme missään vaiheessa ansainneet voittaa tätä peliä.

Wolverhamptonin lisäksi FA Cupin välieriin ovat selvinneet Manchester City ja Watford. Tänään sunnuntaina viimeisestä paikasta semifinaaliin kamppailevat Millwall ja Brighton.