Markku Kanerva kiitti koko joukkuetta tärkeästä voitosta: ”Fantastista nähdä tällainen spiritti ja tahto”

© Kuva: Juha Tamminen

Markku Kanerva oli tyytyväinen pelaajiensa omistautumiselle, kun Huuhkajat kamppailivat täysin ansaitun 2-0-voiton Armeniasta tiistai-iltana.

– Oli odotettavissa, että tästä tulee hankala peli. Joukkue kuitenkin osoitti sitä henkistä kanttia Italia-pelin jälkeen niin, että taistelutahto oli tapissa ja kaverit pani itsensä hienosti likoon, ja täten me saatiin toivottu lopputulos, Kanerva kertoi Huu-TV:lle.

Kanerva muutti myös joukkueen muodostelmaa viime viikon Italia-ottelusta, jossa Huuhkajat lähtivät kamppailuun viiden puolustuslinjassa. Päävalmentajan mielestä paluu neljän puolustajan linjaan toimi hyvin.

– Se oli vähän etukäteissuunniteillakin, että lähdetään tähän peliin tutulla 4-4-2-ryhmityksellä, jolloin saadaan ehkä vähän parempaa prässiä ylöspäin ja hyökkäysvoimaa vähän enemmän. Se näytti toimivan ihan hyvin.

Katso Huuhkajien lohkotilanne ja tulevat ottelut täältä

Kanerva kehui myös kummassakin maalissa mukana olleen Robin Lodin suoritusta, mutta kiitti voitosta jokaista pelaajaa.

– Kyllä mä tyytyväinen olen, ennenkaikkea siihen kuinka hän teki myös puolustussuuntaan antaumuksella hommia – kuten koko joukkue. Että kiitos tästä tuloksesta tulee koko joukkueelle.

– Se on ihan fantastista nähdä se spiritti ja tahto mikä koko joukkueella tällä hetkellä on. Uskon että se kantaa vahvasti jatkossakin.

Kaikkeen Kanervakaan ei kuitenkaan ollut tyytyväinen, nimittäin harhasyöttöjä tuli hänen mielestään aivan liikaa.

– Se on mielenkiintoinen juttu [kuinka monta harhasyöttöä teimme]. Niitä tuli aivan liikaa ja tiedettiin että Armenia kyttää niitä vastaiskuja, ja me vähän tarjottiin niitä liian helposti näillä harhasyöttöjä. Että siinä on kyllä skarppaamisen paikka jatkossa.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.