Ole Gunnar Solskjaerin pysyvä pesti Manchester Unitedissa alkaa olla sinettiä vaille valmis. Useat englantilaislehdet kirjoittavat siitä, että United-johto on päätöksensä tehnyt, ja norjalaisvalmentaja saa jatkaa työtään Old Traffordilla.

Solskjaer otti Unitedin komentoonsa joulun alla ja on hävinnyt sen jälkeen vain yhden ottelun. Mestarien liigan neljännesvälierissä PSG haki 2-0 -voiton Manchesterista, mutta tämänkin tahran United pyyhki putipuhtaaksi ja kiillotti pöydän hakemalla keskiviikkona toisesta osaottelusta 3-1 -vierasvoiton ja jatkopaikan.

Manchester United ei ole Solskjaerin jatkopestiä vielä vahvistanut, mutta virallisenkin ilmoituksen uskotaan seuraavan pian.

Eurosportin tietojen mukaan Solskjaerin palkkaaminen tulee Unitedille huomattavasti tämän edeltäjää José Mourinhoa halvemmaksi. Entinen supervaihtomies saanee nimittäin palkkaa vain noin puolet ”The Special Onen” liksasta. Lehti esittää Solskjaerin kauden palkaksi 7,5 miljoonaa puntaa (8,8 miljoonaa euroa). Mourinhon ansiotaso oli 15 miljoonaa puntaa kaudessa.

Joka tapauksessa tuokin palkka on Solskjaerille massiivinen palkankorotus. Edellisessä työtehtävässään norjalaisessa Moldessa hän tienasi Daily Starin mukaan tiettävästi 400 000 puntaa vuodessa (467 000 euroa).

[readmore from=Solksjaer-Ole-Gunnar]

Daily Starin mukaan Solskjaer on todennut Unitedin seurajohdolle, että kunnia valmentaa rakastamaansa seuraa on hänelle tärkeämpää kuin Mourinhon massiivisen tilinauhan tasolle yltäminen. Norjalaisen sopimukseen aiotaan kuitenkin liittää houkuttelevia bonuspalkkioita, mikäli seura voittaa pokaaleja tai yltää Valioliigassa korkeisiin sijoituksiin.

– Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö Solskjaer jäisi tänne. Hän haluaa jäädä ja pelaajat haluavat hänen jäävän. Pärjäämme todella hienosti ja pelaamme siten, miten Manchester Unitedin pitäisikin pelata, United-hyökkääjä Romelu Lukaku totesi keskiviikkoisen ottelun jälkeen.