Real Madrid ja Juventus on mainittu viime aikoina usein samojen siirtohuhujen yhteydessä. Cristiano Ronaldo siirtyi viime kesänä Madridista Torinoon, ja sittemmin Juventukseen on huhuiltu Realin sopimuspelaajista Marceloa, James Rodríguezia ja ties ketä.

Nyt italialainen Sportmediaset väittää, että seurat tavoittelevat riveihinsä samaa pelaajaa. Tuo pelaaja on AS Roman 19-vuotias hyökkääjälupaus Nicoló Zaniolo.

Zaniolo pisti Real Madridin seurajohdon silmään Mestarien liigan avauskierroksen keskinäisessä kohtaamisessa. Tuossa pelissä italialainen jäi vielä maaleitta, mutta koko kauden aikana Zaniolo on tehnyt viisi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä 28 ottelussa.

AS:n mukaan Zaniolon sopimuksessa ei ole ulosostopykälää, ja hänen palkkansa on 700 000 euroa vuodessa. AS Roma tekee paraikaa töitä Zaniolon uuden, parannellun sopimuksen eteen. Vaikka jatkosopimusneuvottelut eivät kuitenkaan johtaisikaan toivottuun lopputulokseen, ei Roman uskota luopuvan timantistaan yhtään vähemmällä kuin 60 miljoonalla eurolla.

189-senttinen Zaniolo nähtiin kentällä myös viime viikolla pelatussa maaottelussa Suomea vastaan.