Oho! Alfredo Morelos solmi jatkosopimuksen: ”Olen tajunnut, kuinka erityinen Rangers on”

© Kuva: Getty Images
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Skotlannin suurseura Glasgow Rangers tiedottaa tehneensä pitkän jatkosopimuksen kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelosin kanssa. 22-vuotiaan ”El Búfalon” uusi sopimus ulottuu kesään 2023.

HJK:sta kesällä 2017 Skotlantiin siirtynyt Morelos on paukutellut Rangersille tällä kaudella 28 maalia 41 ottelussa. Hän johtaa Skotlannin pääsarjan maalipörssiä. Viime syyskuussa Morelos teki myös A-maajoukkuedebyyttinsä harjoituspelissä Venezuelaa vastaan, korvaten kentällä itsensä Radamel Falcaon.

– Minulta ei kestänyt pitkään suostua tähän jatkosopimukseen, sillä urani on seuraan saapumiseni jälkeen edistynyt nopeammin ja paremmin kuin odotinkaan, Morelos kommentoi Rangersin kotisivuilla.

– Olen tajunnut, kuinka erityinen Rangers on ja mitä se merkitsee niin monille ihmisille ympäri maailmaa. Tunnen myös vahvaa yhteyttä faneihin, jotka ovat saaneet minut tuntemaan itseni erityiseksi.

– Fanit ovat olleet mahtavia ja tukevat minua aina. Siksi haluan tehdä heille lisää maaleja ja juhlia heidän kanssaan. Haluan tehdä ennen kauden loppua vielä paljon maaleja heille, Rangersille ja managerille, joka on auttanut minua niin paljon.

Myös Rangersin valmentaja Steven Gerrard myhäili sopimuksen synnyttyä tyytyväisenä.

– Tällaisissa suurseuroissa on aina tärkeää pitää huolta siitä, että huippupelaajat saavat pitkän sopimuksen. Alfredo on ollut Rangersissa loistava.

– Hän on kilpailuhenkinen yksilö ja voittajatyyppi. Hän on juuri sitä, mitä Rangers tarvitsee, ja on miellyttävää, että Alfredo tuntee olonsa näin kotoisaksi kanssamme, Gerrard sanaili.

Morelosin aiempi sopimus ulottui kesään 2020. HJK:ssa hän teki puolentoista kauden aikana 30 maalia 43 ottelussa.

Maalitykkiä on viety sitkeissä huhuissa lukuisiin pääsarjaseuroihin muun muassa Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Siirron mahdollisuutta jatkosopimus ei varmasti tyrmää, mutta Rangers varmisti oletettavasti täten vieläkin muhkeamman siirtokorvauksen, mikäli Morelos joskus myydään. Morelosin seuraava siirto kiinnostaa epäilemättä suuresti myös HJK:ta, sillä Klubi kuittaa tiettävästi noin 10 prosentin osuuden Morelosin seuraavasta siirtokorvauksesta.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!