Manchester Unitedin matka Mestarien liigan otteluun Pariisiin ei ole pitkä. Matka keskiviikon kohtaamisesta edelleen jatkoon sen sijaan on. Ryhmä otti ensimmäisen tappion Ole Gunnar Solskjærin komennossa tililleen juuri tämän pelin avausosassa kotikentällään; Paris Saint-Germain lähtee Parc des Princesile kahden maalin tyyny niskansa takana.

Manchester Evening Newsin artikkeli kuvaa tilanteen kaoottisuutta; ei ainoastaan tappioasema, vaan myös kotimaan kenttien raju kulutus tekee siitä hyvin vaikean. Unitedin nimilistasta peräti kymmenen pelaajaa jäänee keskiviikkona sivuun.

Viimeisin loukkaantumisen uhri on joukkueessa vähille minuuteille ja näytöille jäänyt Alexis Sánchez. Chileläinen joutui vaihtoon Southampton-ottelun toisella jaksolla, ja pahimmassa tapauksessa kyse on polven sidevammasta. Vaikka Saintsin kaataminen lopulta punaisilta onnistuikin, kapeni miehistö siis entisestään. Jo tässä ottelussa sivussa ollut viisikko Nemanja Matic, Ander Herrera, Juan Mata, Anthony Martial ja Jesse Lingard jäänee pois myös Pariisista.

Paul Pogba hoiteli ensimmäisessä osaottelussa itselleen ulosajon, ja on sen myötä pelikiellossa. Keskikenttä on muutenkin ohut, paikallislähteen mukaan Pariisiin matkaa muiden muassa teinikolmikko Angel Gomes, Tahith Chong and Mason Greenwood.

Vaikka PSG:n tähtisikermästä puuttuukin edelleen Neymar, ja mahdollisesti yhä myös Edinson Cavani, ovat sen lähtökohdat jatkopaikan metsästykseen siis hyvin vahvat. Old Traffordilla tarvittavat maalit iskivän Kylian Mbappé ja Presnel Kimpembe.