Mestarien Liiga
Real Madrid – Ajax
Tiistai 05.03. klo 22:00

Tässä Mestarien Liigan neljännesvälieräparissa on mielenkiintoiset lähtökohdat toiseen otteluun – Real Madrid vei ensimmäisen osaottelun Amsterdamissa 1-2, joten Ajaxin olisi jatkoon päästäkseen tehtävä Estadio Santiago Bernabéulla vähintään kaksi maalia. Luultavimmin tämä tietää maalipaikkoja molempiin päihin.

Real Madrid – oljenkortena Mestarien Liiga

Real Madridin menestystoiveet kohdistuvat tällä kaudella yksinomaan Mestarien Liigaan. Kotomaan kamaralla liigamestaruus ei ole enää realismia. Kausi on ollut Cristiano Ronaldon lähtön jälkeen epätavallisen vaikea ja joukkueen fanit ovat tulisilla hiilillä – viimeksi sen sai tuntea Gareth Bale, joka buuattiin ulos kentältä pelaajavaihdon yhteydessä El Clasicóssa.

Viikko oli todella tuskallinen, sillä Real hävisi Barcelonalle sekä cupissa että La Ligassa. Myöskään Sergio Ramosilla ei ole helppoa: nyt tuli pelikieltoa myös eurokentillä ja mies ei pelaa tiistaina. Jos jatkopaikka lipeäisi Real Madridin ulottuvilta, kaudesta tulisi täysi katastrofi.

Ajax – ei mitään hävittävää

Kuten aiemmin todettiin, Ajaxin on saatava aikaiseksi useampi vierasmaali. Helppoa se ei tule olemaan, mutta joukkue ei aio luovuttaa ennen kuin kaikki on jätetty kentälle. Ajax saa ehkä uskonvahvistusta Realin viimeaikaisista vaikeuksista – hakihan Katalonian lilliputtiseura Girona helmikuussa täydet pisteet Bernabéulta.

Real Madrid vs. Ajax

Ajaxilla oli ensimmäisessä osaottelussa hetkensä ja se on muutenkin ollut viime ajat kotimaan kamaralla todella pirteä. Ajaxilla riittää tulivoimaa – se on tehnyt hämmentävät 82 maalia kotimaan sarjassa tähän mennessä – mutta Real saa varmasti mahdollisuutensa maalintekoon.

Real Madrid on ollut jo lähtökohtaisesti runsasmaalinen euroturnauksissa ja tämän ottelun pelinkuva tulee olemaan poikkeuksellisen paljon suuria maalilukuja suosiva. Siksi suositus on pelata over 3,5 kertoimella 2,00, vaikka totals-raja onkin normaalia korkeammalla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Real Madrid – Ajax ja kohteeseen veto yli 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja tehdään enintään kolme, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.