Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski kumosi väitteen, jonka mukaan hänen vaimonsa esti hänen siirtonsa Paris Saint-Germainiin pari vuotta sitten.

Lewandowski, 30, vaikutti olevan lähtökuopissa kauden 2016-17 jälkeen, sillä hän oli kritisoinut julkisesti joukkuekavereitaan. Spekulaatioissa hänet yhdistettiin PSG:hen, mutta huhut kertoivat, että puolalaiskärjen vaimo ei olisi halunnut lähteä Pariisiin.

Sittemmin Lewandowski on ylistänyt Bayernia useaan otteeseen ja vakuuttanut olevansa onnellinen Münchenissä.

Puolalaiskärki kertoi Telefootin haastattelussa, että häneen on oltu yhteydessä Ranskasta, mutta hän oikaisi väitteen vaimostaan ja PSG:stä.

– Kyllä, minulla on ollut mahdollisuus siirtyä Ranskaan aiemmin. Vaimoni ei halua Pariisiin? Ei pidä paikkaansa, en ole ikinä kuullut mitään noin tyhmää. Sillä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Välillä mukana on useita muuttujia.

Lewandowskilla riittää ranskalaisia joukkuekavereita Bayernissa, ja ensi kesänä joukkoon liittyvät vielä Lucas Hernández Atlético Madridista ja Benjamin Pavard Stuttgartista.

– Meillä on kolme ranskalaista joukkueessa. Minulla on mahtava suhde Franck Riberyyn. Hän on todella hauska pelaaja. Hän on 35-vuotias, mutta hän on mahtava ammattilainen kentällä ja sen ulkopuolella.

Kingsley Coman on myös mahtava. Hänellä on valtava potentiaali ja hänestä voi tulla loistava pelaaja. Hän on niin nopea pallon kanssa.

Corentin Tolisso on loukkaantunut, mutta hän on aina pelannut hyvin kanssamme.

– Olen jo pelannut Pavardia vastaan. Hän on todella hyvä pelaaja. Siitä tulee uusi vaihe hänen urallaan, ja se on hyvä siirto Bayernille.

– Tunnen myös Hernándezin. Ennen meillä oli paljon espanjalaisia pelaajia, mutta nyt minun on opeteltava ranskaa.