SJK:n kapteeninnauha keskikentän johtajalle – ”En minä tästä mitään paineita ota”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho on valinnut keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj’n kapteenikseen kaudelle 2019.

Hetemaj, 31, on edustanut SJK:ta vuodesta 2015 lähtien ja voittanut seurassa Veikkausliigan sekä Suomen Cupin mestaruuden. Hän on pelannut SJK:ssa kaiken kaikkiaan 119 ottelua.

– Tämä on urani ensimmäinen virallinen ykköskapteenin tehtävä. Se tuntuu todella hyvältä ja merkitsee itselleni todella paljon, erityisesti kun tiedän, että valinnan ovat tehnyt kanssapelaajat, kommentoi Hetemaj SJK:n sivuilla.

– En minä tästä mitään paineita ota, vaan yritän jatkaa siten kuin aina ennenkin. Eli omalla esimerkillä, kannustamisella ja myös sillä, että kun välillä pitää vaatia sekä itseltäni että muilta, niin yritän vaatia. Samalla tavoin kuin aiemminkin, vaikka tietenkin jotkut asiat saattavat pikkuisen muuttua.

– Tämä valinta on itselleni suuri kunnianosoitus ja nostan tämän todella korkealle kaikissa omissa saavutuksissani. On upeaa olla näin suuren ja hienon seuran kapteeni, kyllä tämä on itselleni sydämessä iso asia, ja joukkue on minulle aina kaikki kaikessa. Pelasin tai en, niin mielestäni on aina kaikken tärkeintä, että saadaan voittoja ja joukkue menestyy. Koen siis ennen kaikkea olevani joukkuepelaaja.

– Se mikä tässä nostaa omalta kohdaltani vielä tunteita entisestään, niin nyt joukkue näkee minut oikena ja hyvänä tyyppinä tähän rooliin. Olen erittäin otettu ja iloinen tästä. Ja yritän omalla tekemiselläni osoittaa sen, miksi olen valittu näin tärkeään rooliin.

Aiemmin urallaan Hetemaj on pelannut ulkomailla Kreikassa ja Italiassa. Suomessa hän on edustanut myös Helsingin Jalkapalloklubia, Viikinkejä ja Honkaa. Suomen A-maajoukkueessa Hetemaj on esiintynyt seitsemän kertaa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!