Swansea – Manchester City: kauden kovinta kyytiä

FA Cup
Swansea – Manchester City
Lauantai 16.03. klo 19:20

Maailman vanhin jalkapalloturnaus FA Cup on edennyt puolivälieriin asti. Championship -seura Swansea on joutumassa kauden kovimpaan kyytiin kun kyläilemään saapuu aivan murskaavassa iskussa oleva Manchester City. Tässä vihjeessä otetaan kantaa siihen, miten Swansin siivet kantavat.

Swansea – vaisun kauden merkkipaalu

Kuten aikaisemminkin on todettu, ei Swansean kaudesta jää paljoa lapsille kertomista. Elämä Championshipissä ei ole ollut helppoa ja Graham Potterin miehistön ainoa voitto sarjassa viime aikoina on putoamiskandidaatti Boltonista, joka lopetti tuon pelin yhdeksällä pelaajalla.

Kauden merkkipaaluksi jääkin tämänpäiväinen Citizensin vierailu. Walesilaiset tulevat näkemään maailmantähdet livenä ja seuraamaan, kuinka pitkään Swans sinnittelee mukana. FA Cupissa on totuttu yllätyksiin ja se on osa turnauksen viehätystä. Joka tapauksessa Swansean menestyminen tässä ottelussa olisi suurin järkytys hetkeen.

Manchester City – kokoonpano kiinnostaa

Citizensistä on sanottu jo paljon, kenties kaikki. Pep Guardiolan pataljoona kulkee voitosta voittoon. Viikolla se murskasi Schalken 7-0 ja teki samalla manageri Domenico Tedescosta työttömän. Tällä hetkellä joukkueelle ei löydy pysäyttäjää, eikä kaikella todennäköisyydellä siihen rooliin Swanseastakaan ole.

Tietysti voidaan spekuloida sillä, millaisen kokoonpanon Guardiola laittaa kentälle. Tämän vuoden cupissa vastustajat eivät ole saaneet liiemmälti tasoitusta kokoonpanojen muodossa ja kokoonpano voi olla nytkin vahva, sillä tulossa on maaottelutauko. Toisaalta penkiltäkin löytyy maailmanluokan laatua, joten huoli ei tässä suhteessa ole suuri.

Vetosuositus

Luottoa löytyy siihen, ettei Citizens jätä tälläkään kertaa mitään puolitiehen. Niinpä vetosuosituksena on Aasialainen tasoitus, Manchester City -2,5 maalia. Vedon voittamiseen tarvitaan siis Cityn kolmen maalin voitto.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Swansea – Manchester City ja kohteeseen Manchester City, aasialainen tasoitus -2,5 kertoimella 1,87. Jos Manchester City voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos City voittaa korkeintaan kahdella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Swansea voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.