Tämä on hyvä merkki! – Italia-tappio ei lannistanut Huuhkajia: ”Haluamme näistä karsinnoista jatkoon”

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Suomen miesten A-maajoukkue matkusti sunnuntai-iltana kohti Jerevania kohtaamaan tiistaina EM-karsintaottelussa Armenian. Tappiollisen Italia-ottelun jälkeen Huuhkajien olisi ensiarvoisen tärkeä saada EM-karsintojen pistetili auki.

Suomi ei ollut missään vaiheessa varsinaisesti hätää kärsimässä Italiaa vastaan, mutta pari virhettä kostautuivat rankalla tavalla. Huuhkajat ei hätkähtänyt Italian nopeasta avausmaalista, vaan pysyi pelisuunnitelmassaan. Viimeinen terävyys hyökkäyspäässä kuitenkin uupui ja pistetili jäi avaamatta.

– Mielestäni meillä oli rohkea peli-ilme ja uskalsimme pelata omaa peliämme sekä liikuttamaan palloa. Emme lähteneet roiskimaan pitkää palloa. Meillä on paljon taitavia äijiä ja meillä oli hyviä hyökkäyksen alkuja ja tuntui, että olisimme voineet haavoittaa Italiaa, Huuhkajien toppari Paulus Arajuuri kertasi Italia-ottelun antia.

Suomen seuraavana haasteena on Arsenal-tähti Henrikh Mkhitarjanin johtama Armenia. Arajuuren tähtäimessä on vain yksi tavoite.

– Vaikea vieraspeli, mutta lähdemme hakemaan kolmea pistettä ja haluamme näistä karsinnoista jatkoon. Emme voi laittaa päätä pensaaseen, vaan pää ylös ja seuraavaa kohti, Arajuuri korosti.

EM-karsintaottelu Armenia-Suomi näkyy tiistaina 26.3. klo 18.55 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafree-palvelussa. Ottelun ennakkostudio alkaa kello 18.00. Kaikki EM-karsintojen ottelut näkyvät Viaplayssa.

Salttu Forsström

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!