Norwichin suomalaistykillä Teemu Pukilla on näkemys siitä, miksi joukkue taistelee tällä kaudella noususta Valioliigaan.

– Pukuhuoneen ilmapiiri on yksi parhaista, joissa olen ollut mukana. Uudet kaverit ovat ensimmäisestä päivästä lähtien tervetulleita, ja täällä on joitakin todella hauskoja kavereita, 28-vuotias Pukki toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

– ”Stiepin” (Marco Stiepermann) piti putsata valmentajan auto yhtenä päivänä, ja sellaista en ole koskaan aiemmin nähnyt.

Pukki on heiluttanut tällä kaudella verkkoa 24 kertaa liigakentillä. Norwichin paidassa 25 liigamaalin rajan on rikkonut viimeksi Chris Sutton kaudella 1993–94.

Pukin ulottuvilla on myös Ralph Huntin nimissä oleva seuraennätys, 31 maalia, joka on kaudelta 1955–56.

– Olen lukenut siitä, mutta en ole niin paljon henkilökohtaisen menestyksen perään. En ole asettanut minkäänlaisia maalitavoitteita, koska haluan vain auttaa joukkuetta. Tärkein asia on se, että seura menestyy, kertoo suomalainen.

– Uskon kuitenkin jokaisessa pelissä, että teen maalin, koska pelaamme hyvin joukkueena. Tiedän muiden kaverien antavan minulle mahdollisuuksia maalintekoon, ja tällä hetkellä kaikki sujuu hyvin.

Lähde: Norwich Evening News