Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri joutui vastaamaan torstaisessa lehdistötilaisuudessa hieman poikkeavampaan kysymykseen. Allegrilta tiedusteltiin, pitivätkö huhut Juventuksen pelaajien valtavista juhlista paikkansa. Juventuksen väitettiin keltaisessa lehdistössä juhlineen 60 valokuvamallin kanssa sen jälkeen, kun joukkue oli hävinnyt Mestarien liigassa Atlético Madridille.

– Se oli illallinen, Allegrin vastaus kuului Calciomercaton mukaan.

– Minä olen jalkapallovalmentaja, en vartija. He tekivät niin, ja minusta se oli hyvä juttu. Se teki ympäristöstämme eloisamman. Pojat ovat vastuuntuntoisia ja tietävät, mitä tekevät.

– En usko, että pojat järjestävän tänään juhlia. Tapaamme huomenna, kun julkistan kokoonpanoni. Luulen kuitenkin, että päivällinen toi onnea, sillä voitimme sen jälkeen Napolin, Allegri jatkoi.

Tiedon Juventus-pelaajien kemuista julkaisi ensimmäisenä juorulehti Corona. Calciomercato kirjoitti asiasta ensi kerran viime sunnuntaina.

[readmore from=Juventus]

Juhlat järjestettiin Coronan mukaan Torinossa Starhotel Majestic -hotellissa, Juven pelaajien lennettyä Italiaan järjestämällään yksityiskoneella Madridista. 60 läsnä olleen malliin sanotaan olevan kotoisin eri puolelta Italiaa. Mallit julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvia juhlista ja poistuivat hotellista ryhmissä aamupalan aikoihin.

Juventuksen pelaajista tiettävästi ainoastaan Federico Bernardeschi ja Andrea Barzagli eivät juhliin osallistuneet. Kaikki muut Cristiano Ronaldoa myöten olivat paikalla.

Juventus kohtaa ensi tiistaina Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa jälleen Atlético Madridin, tällä kertaa kotistadionillaan.