Antonio Cassano tylyttää Serie A:n tähtihyökkääjää: ”Jos hän ei tee maaleja, niin hän ei tee mitään muutakaan”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen entisen hyökkääjän Antonio Cassanon mukaan Internazionalen argentiinalaiskärki Mauro Icardi ei tuo joukkueen pelaamiseen maalien lisäksi yhtään mitään.

Icardi, 26, on pelannut tällä kaudella Interissä 30 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 16 osumaa ja antanut neljä maalisyöttöä.

Helmikuussa hän ajautui seuran kanssa välirikkoon ja hänen kapteeninnauhansa vietiin pois. Icardi palasi Interin harjoituksiin ja kokoonpanoon tämän kuun alussa.

Icardin tuuraajana Interin kärjessä toimi hänen 21-vuotias maanmiehensä Lautaro Martínez, joka loukkasi kuitenkin takareitensä.

Cassano epäilee, että Internazionalen päävalmentaja Luciano Spalletti peluuttaisi mieluummin Martínezia kuin Icardia, vaikka italialaisluotsi onkin kehunut muutosta tähtihyökkääjän asenteessa.

– Inter pelaa 4-2-3-1-formaatiolla, eli yhdellä hyökkääjällä, minkä takia Icardi ei voi pelata Lautaron kanssa, kommentoi Cassano Tiki Taka -ohjelmassa.

– Jos se olisi Spallettin päätettävissä, hän peluuttaisi Martínezia, koska hän suosii hyökkääjiä, jotka pelaavat joukkueen puolesta.

– Lautaro on pärjännyt todella hyvin. Hän on parikymppinen ja hänen on pelattava, koska hän on parempi kuin Mauro.

– Icardi tekee vain maaleja, ja siinä kaikki. Jos hän ei tee maaleja, niin hän ei tarjoa mitään muuta.

– Spalletti suosii Edin Džekon, Karim Benzeman ja Robert Lewandowskin kaltaisia hyökkääjiä. Icardi on kuin Filippo Inzaghi siinä mielessä, että jos hän ei tee maaleja, niin hän ei tee mitään muutakaan.

– On pelaajia, jotka tekevät maaleja ja on pelaajia, jotka tekevät maaleja sekä töitä joukkueen eteen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!