Argentiinan maajoukkuevalmentaja liikenneonnettomuudessa – joutui sairaalahoitoon

© Kuva: Getty Images

Argentiinan maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni on joutunut sairaalahoitoon tiistaiaamuna kello 9.30 tapahtuneen liikenneturman vuoksi. 40-vuotias Scaloni ajoi polkupyörällään, kun auto peruutti hänen päälleen. Onnettomuus tapahtui Mallorcalla Espanjassa, tarkemmin sanottuna Puerto Portalsin paikkakunnalla koulurakennuksen edessä.

TyC Sportsin ja Marcan mukaan Scaloni sai onnettomuudessa kasvovamman sekä lukuisia ruhjeita, mustelmia ja naarmuja käsivarsiinsa. Ensimmäisissä tiedoissa Scalonin saamia vammoja luonnehdittiin vakaviksi ja hänet vietiinkin kiireelliseen ensiapuun. Myöhemmin todettiin kuitenkin, että vaaraa Scalonilla ei ole.

Scaloni pelasi Mallorcalla kaudella 2008-2009, ja hänellä on saarella asunto. Argentiinan maajoukkuetta Scaloni on valmentanut viime kesästä lähtien.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…