AS: Real Madrid havittelee Bundesliigan maalitykkiä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Real Madrid havittelee hyökkääjä Luka Jovićia Eintracht Frankfurtista, kertoo AS.

Serbialaiskärki Jović, 21, siirtyi Eintrachtiin kesällä 2017 Benficasta kahden vuoden lainasopimuksella. Aiemmin tällä viikolla saksalaisseura ilmoitti käyttäneensä diiliin kuuluneen seitsemän miljoonan euron osto-option. Jović solmi Eintrachtin kanssa kauden 2022-23 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

Hänen ei kuitenkaan odoteta pelaavan Frankfurtissa tuon sopimuksen loppuun, sillä ottajia riittää. AS:n mukaan Real Madrid on tarkkaillut Jovićin otteita niin Bundesliigassa kuin Eurooppa-liigassakin. Hän on pelannut tällä kaudella 41 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 25 osumaa ja antanut seitsemän maalisyöttöä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Saksalaismedian mukaan Eintracht pyytää Jovićista 50-60 miljoonan euron siirtokorvausta. Summasta 20 prosenttia menee Benficalle.

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!