Valioliiga
Burnley – Manchester City
Sunnuntai 28.04. klo 16:05

Sunnuntaina jatkuu taistelu siitä, kuka on Valioliigan mestari ja kuka historian paras kakkonen. Liverpoolin hoidettua oman leiviskänsä jo perjantai-iltana, on Manchester Cityn vuoro hoitaa oma hommansa. Ihan helpolla eivät ole viime voitot tulleet, eikä Petsipappa ennusta mitään vapaataivalta myöskään sunnuntaina.

Alkuviikosta Burnley osoitti asenteen pitävän, kun se haki Chelsealta vieraspisteen. Sean Dyche on vaikeahkon kauden aikana osoittanut, että hän pystyy rajallisella työkalupakilla pistämään isoille kampoihin. Neljä viime ottelua tappioitta taaplannut Clarets jatkaa paineettomana ja tässä ottelussa se tulee luottamaan fyysisyyden ja vastaiskujen voimaan. Ei olisi mikään ihme, jos Dyche marssittaisi kentälle saman avauskokoonpanon kuin maanantaina Chelseaa vastaan.

Viikolla Manchester City voitti derbyssä Unitedin 0-2, mutta kyseessä oli paljonkin numeroita tasaisempi peli. United haastoi, mutta lopulta City oli tehokkaampi. Cityn otteissa on viime aikoina ollut hienoista kiretyttä ja arvatenkin paineet mestaruuspytyn viemiseksi ovat suunnattomat. Pep Guardiola joutunee hieman arpomaan keskikentän kokoonpanoa, kun sillä osastolla ei terveystilanne ole parhaimmillaan.

Vetosuositus

Manchester City on toki tähänkin otteluun megasuosikki, mutta Burnley tulee jättämään kaikki kentälle. Tässä vaiheessa kautta jättiläisen horjuttaminen maistuisi hyvälle. Kertoimissa City on painettu liian alas, joten ihan hyvillä mielin voi suositella vedoksi Aasialainen tasoitus, Burnley +1.5 kertoimella 2,70. Veto lipuu voittolaariin siis vielä maalin tappiollakin.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Burnley – Manchester City ja kohteeseen Aasialainen tasoitus, Burnley +1.5. Jos Burnley voittaa, peli päättyy tasan tai Burnley häviää korkeintaan maalilla, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Manchester City voittaa vähintään kahdella maalilla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.