Cristiano Ronaldon pitkä välieräputki poikki – kantoi Juventusta yksin koko pudotuspelit

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldon palkintokaapista löytyy viisi Ballon d’Oria ja viisi Mestarien liigan voittoa. Real Madridissa yhdeksän kautta pelannut portugalilainen värvättiin viime kesänä Juventukseen päämääränä tuoda Mestarien liiga -gloria myös Torinoon. Tiistaina Ronaldo pelikavereineen sai kuitenkin pettyä, kun Ajax pudotti sen välierävaiheessa jatkosta yhteismaalein 3-2.

Ronaldolle kevät on aivan uudenlainen, sillä hän on jäänyt ulos Mestarien liigan välierävaiheesta viimeksi keväällä 2010. Pitkä putki meni poikki, mutta vuosien 2011-2018 aikana Ronaldo voitti kuitenkin neljästi Mestarien liigan ja teki 104 ottelussa 104 maalia – nousten Mestarien liigan kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi.

Ronaldosta homma ei varsinaisesti jäänyt kiinni, sillä miehen panos pudotuspelivaiheessa oli todella suuri. Juventus teki neljässä Atlético Madridia ja Ajaxia vastaan pelaamassaan ottelussa yhteensä viisi maalia, ja näistä jokaisen viimeisteli Cristiano Ronaldo. Apuja ei siis tällä kertaa joukkuetovereilta tullut juurikaan.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!