FC Barcelona ja Manchester United kohtaavat tiistai-iltana Mestarien liigan puolivälierän 2. osassa. Katalonialaiset lähtevät otteluun turvallisista asetelmista, mutta taasko United yllättää?

FC Barcelona voitti 1. osan vieraissa 1-0. Näin ollen Unitedin olisi pakko voittaa tänään, mutta Barca ei ole hävinnyt kotonaan sitten marraskuun. Unitedin pahaksi onneksi sen vire on myös alkanut takkuilla kauden kovimmilla hetkillä.

Viimeisillä kierroksilla on tullut yllättäviäkin tappioita, kuten ottelussa Wolvesia vastaan.

Onko Unitedilla mitään saumoja?

United lähti neljännesvälierään PSG:tä vastaan samankaltaisista ellei jopa vielä vaikeammista asetelmista. Hävittyään ensin kotonaan 0-2, oli United parempi vieraissa 3-1-lukemin. Samanlaista venymistä vaadittaisiin nyt Barcelonassa.

Jos United tekee ensimmäisen maalin tiistaina, saa ottelu aivan uudenlaisen sävelen. Jos United onnistuu siinä, on ottelupari taas täysin auki.

Lyö United jatkoon kertoimella 50,00

Peliyhtiö Mr.Green tarjoilee Unitedin jatkoonmenosta jättikertoimen 50,00. Tarjous ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia eli raha on vaikka heti nostetavissa ulos. Tarjouksen lunastaminen on helppoa, kun olet uusi Mr.Greenin asiakas.

Ohjeet:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panoksella Unitedin jatkoonmenon puolesta. Saat automaattisesti kertoimen 50,00. Näin 1€ panoksella saat 50€ voiton.