Veikkausliiga
FC Lahti – VPS
Tiistai 30.04 klo 18:30

Lahdessa Vappua vastaanotetaan Veikkausliigan parissa. On mukavaa, että karnevaalijuhlan aikaan tarjoillaan myös urheiluviihdettä. Toivotaan, että kansa löytää sankoin joukoin Kisapuistoon omiaan kannustamaan.

Sami Ristilän valmentama Lahti pelasi perjantaina Ratinassa hyvän ottelun Ilvestä vastaan. Ottelu päättyi Ilvekselle 1-0, mutta hieman paremmalla onnella Kuhnurit olisivat voineet aiheuttaa isännille kauden ensimmäisen takaiskun ja ottaa pisteen mukaansa. Lahden puolustus on kauden mittaan varmistunut – vielä tarvittaisiin lisää tehoja yläpäähän, mutta siinä resurssit ovat toistaiseksi tulleet vastaan.

Petri Vuorisen VPS johti pitkään varamiehistä SJK:ta Pohjanmaan derbyssä. Toisella jaksolla mehu loppui pullosta ja SJK kampesi väkisin tasoihin. VPS:llä onkin ollut vaikeuksia pitää tasonsa täyttä 90 minuuttia, eikä penkiltä tahdo löytyä tarpeeksi laatua. Onkin mielenkiintoista nähdä, riittääkö vauhti vappuaattona loppuun asti, kun kyseessä on kolmas peli 10 päivän sisään. HIFK:n hyvät otteet viime kierroksilla antavat ajattelemisen aihetta muille alemman puolikkaan joukkueille – siispä VPS:n olisi syytä alkaa myös voittamaan.

Vetosuositus

Joukkueiden välinen tasoero ei ole kovin suuri, mutta Lahdella tuntuisi pienten vaikeuksien jälkeen olevan suunta ylöspäin. Otetaan tähän hieman kantaa ja vetosuosituksena on FC Lahti voittaa ottelun kertoimella 2,20.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun FC Lahti – VPS ja kohteeseen FC Lahti voittaa ottelun. Jos FC Lahti voittaa ottelun, saat 220 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai VPS voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.