HJK:ssa hurmannyt Alfredo Morelos teki Rangersin palkintogaalassa hattutempun

© Kuva: Getty Images

HJK:ssa puolentoista kauden ajan vuosina 2016 ja 2017 hurmannut Alfredo Morelos vietti juhlailtaa sunnuntaina Glasgowssa. 22-vuotias kolumbialainen kävi pokkaamassa peräti kolme henkilökohtaista palkintoa Rangersin kauden päätösillallisella.

Morelos on tehnyt kauden 45 ottelussa peräti 29 maalia, 15 enemmän kuin kukaan pelikavereista. Mahtavat tehot toivatkin ”Búfalolle” parhaan maalintekijän palkinnon lisäksi Vuoden pelaaja- ja Pelaajien vuoden pelaaja -palkinnot.

– Tämä tuntuu minusta uskomattomalta. Pelikaverieni tuki on ollut todella tärkeää, Morelos hehkutti RangersTV:n haastattelussa Sky Sportsin mukaan.

– Olen hyvin kiitollinen heidän tuestaan kentällä ja kentän ulkopuolella. Kiitos myös koko tekniselle tiimille.

– Tiedämme, että pelasimme tällä kaudella niin hyvin kuin mahdollista. Ilman pelikaverieni tukea mikään tästä ei olisi ollut mahdollista. Olen kiitollinen heille kaikille, joten nyt aion mennä rutistamaan heistä jokaikistä.

Morelosin huipputehokkaan kauden kääntöpuolena ovat kurinpidolliset ongelmat, sillä hän on saanut kauden mittaan peräti viisi ulosajoa. Tehokas kausi on kuitenkin nostanut Morelosin jo Kolumbian A-maajoukkueeseen.

Rangers tulee sijoittumaan suurella todennäköisyydellä Skotlannin Valioliigan kakkoseksi. Sarjaa on pelaamatta viisi kierrosta, mutta Celtic sarjakärjessä on karannut 11 pisteen päähän. Lähin uhkaaja Kilmarnock on puolestaan kahdeksan pistettä takana.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!