Jürgen Kloppilla on kuusi seuraa, joita hän seuraa vapaa-ajallaan – myös suomalaispelaajan joukkue kiinnostaa

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin managerilla Jürgen Kloppilla on kuusi seuraa, joiden otteluita hän tykkää katsoa vapaa-ajallaan.

Kloppin Liverpoolin pelaamista on kuvailtu moderniksi, nopeaksi ja viihdyttäväksi jalkapalloksi. Saksalaisvalmentaja on nostanut joukkueensa Valioliigan mestaruustaistoon. Liverpool on pisteen perässä sarjakärki Manchester Cityä, kun kolme kierrosta on pelaamatta.

Vapaa-ajallaan häntä kiinnostavat entisten seurojensa otteet. Hän aloitti uransa valmentajana Mainzissa, joka nousi hänen alaisuudessaan historiansa ensimmäistä kertaa Saksan pääsarjaan Bundesliigaan. Mainzista Kloppin matka jatkui Borussia Dortmundiin, jonka kanssa hän voitti mm. kaksi Bundesliigan mestaruutta.

Entisten seurojensa lisäksi häntä kiinnostaa yksinkertaisesti hyvä jalkapallo. Sellaista esittää hänen mielestään myös Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen.

– Tykkään katsoa Dortmundin pelejä, kun minulla on aikaa, sillä minulla on yhä yhteys heihin, kommentoi Klopp DAZN:n haastattelussa.

– Sitten on vielä kolme joukkuetta: Manchester City, Barcelona ja Tottenham. Tykkään aina katsoa heidän pelejään.

– Tykkään katsoa myös Werder Bremenin ja Mainzin pelejä. Minulla on yhä yhteys myös heihin (Mainziin). Heidän pelitapansa Sandro Schwarzin alaisuudessa on tehnyt minuun vaikutuksen.

Valioliigan mestaruuden lisäksi Liverpool kamppailee myös Mestarien liigan voitosta. Viime vuonna Kloppin ryhmä selvisi aina loppuotteluun, jossa Real Madrid oli kuitenkin vahvempi lukemin 3-1.

Tällä kaudella Liverpool kohtaa kilpailun välierissä Barcelonan. Klopp tiedostaa, kuinka suuri haaste hänen joukkueellaan on edessä.

– Olen pelannut monta kertaa Real Madridia vastaan, mutten ikinä Barcelonaa.

– Sitä haluaa nähdä, mikä on mahdollista. Barcelonassa on se siisti asia, että heitä vastaan ei ikinä lähde otteluun suosikkina.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!