Ei kautta ilman maalia. 32-vuotias Kasper Hämäläinen teki kauden ensimmäisen osumansa, kun Legia Varsova kukisti Jagiellonia Bialystokin Puolan Ekstraklasassa keskiviikkona maalein 3-0.

Hämäläisen maali oli ottelun ensimmäinen, ja syntyi pelin 37. minuutilla. Suomalainen sai hyvän keskityksen rangaistusalueen oikeasta reunasta Marko Vesovicilta ja puski pallon kahdeksasta metristä alanurkkaan.

PKO BP Ekstraklasa

@_Ekstraklasa_
Były gole w Sosnowcu, to czas na Warszawę 😉 Kasper Hamalainen z pierwszym trafieniem w sezonie! ✅

#LEGJAG 1:0

Hämäläinen pelasi ottelussa täydet peliminuutit vasta toisen kerran tällä kaudella. Ensimmäinen 90-minuuttinen rapsahti tilille jo sarjan avauskierroksella heinäkuussa. Kaikkiaan Hämäläinen on pelannut kauden aikana 17 ottelussa Legian paidassa.

Hämäläinen on tehnyt kuuden ja puolen Ekstraklasa-kautensa aikana yhteensä 53 maalia. Viime kaudella osumia syntyi yhdeksän. Hämäläisen maaliennätys on kaudelta 2014-2015, kun hän teki Lech Poznanille 13 maalia.

Voitto nosti Legian kolmen pisteen päähän sarjakärki Lechia Gdanskista, kun Ekstraklasan runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Runkosarjan päätteeksi joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan.