Porto ei lukeudu Mestarien liigan suuriin voittajasuosikeihin, vaan on päinvastoin kenties koko jäljellä olevan kahdeksikon suurin altavastaaja. Puolivälierissä Porto kohtaa viime kauden finalistin Liverpoolin, mutta kokenut puolustaja Pepe ei haastetta hätkähdä. Päinvastoin portugalilainen uskoo omiensa marssivan päätyyn asti.

– Olen voittanut Mestarien liigan jo kolmesti, ja jos Jumala suo, tällä kaudella voitan neljännen, 36-vuotias puolustaja toteaa UEFA:n kotisivujen haastattelussa.

– Tiedämme, että siitä tulee hyvin vaikeaa, sillä kohtaamme vahvan joukkueen, joka pelaa valmentajansa näköistä peliä. Meidän pitää kuitenkin olla omia itseämme ja sama joukkue, joka olemme olleet tähänkin asti Mestarien liigassa: joukkue, joka taistelee loppuun asti hakiessaan positiivista tulosta.

– Meidän täytyy kunnioittaa Liverpoolia, mutta aiomme tehdä oman hommamme.

Real Madridissa kymmenen kautta pelannut Pepe voitti Mestarien liigan vuosina 2014, 2016 ja 2017. Hän siirtyi Portoon Besiktasista tammikuussa ja on tehnyt joukkueelleen 17 ottelussa kaksi maalia.

Otteluparin Liverpool-Porto avausosa pelataan tiistaina kello 22 alkaen Anfieldilla. Peli on nähtävissä C Moren kanavilla.

Lähde: AS