Huuhkajien ja Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on putsannut palkintopöydän debyyttikaudellaan Englannin kentillä.

Norwich varmisti viikonloppuna nousunsa Englannin korkeimmalle sarjatasolle Valioliigaan. Pukki, 29, on auttanut omalta osaltaan iskemällä Norwichille Englannin Mestaruussarjassa 28 osumaa ja antamalla kymmenen maalisyöttöä. Hänen kauden kokonaissaldonsa on 29 maalia, kun lasketaan mukaan liigacupissa Stevenagea vastaan syntynyt osuma.

Pukki palkittiin aiemmin tässä kuussa Mestaruussarjan kauden parhaana pelaajana, ja hänet valittiin sekä sarjan omaan että ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton kauden tähdistökentälliseen. Norwichin kannattajat taas äänestivät Pukin joukkueensa kauden parhaaksi pelaajaksi.

Suomen maajoukkuehyökkääjällä on mahdollisuus kasvattaa maalisaldoaan vielä kauden viimeisessä ottelussa, jossa Norwich kohtaa Aston Villan ensi sunnuntaina. Kuluvan sesongin maalipörssiä johtava Pukki on enää kahden maalin päässä Mestaruussarjan yhden kauden maaliennätyksestä, jonka teki Glenn Murray iskien 30 osumaa Crystal Palacelle kaudella 2012-13.

Norwich latasi Twitter-tililleen videon, johon on koottu Pukin jokainen osuma tältä kaudelta. Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
2️⃣9️⃣ goals in all competitions....your Player of the Season, Teemu Pukki! 🏆 #ncfc