Lähde: Zinédine Zidane on puhunut – Käyttääkö Real kolmanneksen siirtokassastaan teinilaituriin?

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kausi 2018-2019 meni penkin alle kuta kuinkin niin pahasti kuin tuon kokoluokan seuralla mennä voi. Pokaaleja ei jäänyt käteen yhtään, ellei seurajoukkueiden maailmanmestaruutta lasketa, ja valmentajakin on ehtinyt vaihtua jo kahdesti.

Maaliskuussa komennon otti uusvanha menestysluotsi Zinédine Zidane, ja nyt on kokoonpanon vahvistamisen aika. ”Tiedän tarkalleen, mitä haluan”, totesi Zidane lehdistölle äskettäin ja on tiettävästi saamassa käyttöönsä massiivisen 500 miljoonan euron siirtokassan.

Nyt saksalaislehti Bild kertoo, että yksi Zidanen haluamista pelaajista on Borussia Dortmundin englantilainen teinisensaatio, maaliskuussa 19 vuotta täyttänyt Jadon Sancho. Bildin mukaan Zidane on jo kertonut toiveestaan Real Madridin puheenjohtajalle Florentino Pérezille.

Sancho solmi kuitenkin lokakuussa Dortmundin kanssa vuoteen 2022 ulottuvan jatkosopimuksen, eikä keltapaidoissa olla oltu tippaakaan kiinnostuneita nuorukaista myymään.

– Kaikki tietävät, että Jadon pelaa ensi vuonnakin meillä. Asia on niin, eikä hinnalla ole mitään väliä, Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke totesi äskettäin Spox.comille.

Bild kuitenkin arvelee, että Watzken mieli voi vielä muuttua. Watzke ja Pérez ovat ystäviä, ja Madridista tuleva tarjous saattaa olla yksinkertaisesti liian massiivinen, että siitä kehtaisi kieltäytyä. Bild uskoo, että Real on valmis sijoittamaan Sanchon siirtokorvaukseen 180 miljoonaa euroa – eli yli kolmanneksen Zidanelle luvatusta puolen miljardin siirtokassasta.

Mikäli kauppa edellämainittuun summaan toteutuisi, tulisi Sanchosta Neymarin jälkeen maailman toiseksi kallein pelaaja. Hän myös parantaisi reilusti Borussia Dortmundin ja Bundesliigan myyntiennätystä, sillä toistaiseksi arvokkain kauppatavara oli Ousmane Dembélé, joka kaupattiin 120 miljoonalla eurolla Dortmundista Barcelonaan kesällä 2017.

Lähde: Transfermarkt